Bli en del av Uniwater – utveckla ditt företag med oss

Genom att ingå i Uniwater blir ditt företag en del av en stark nordisk koncern bestående av specialister inom VA-infrastruktur. Vi erbjuder en gemenskap och samverkan som bidrar till bättre affärer och ökad kompetensutveckling. Vi värnar om entreprenörskapet och stöttar med supportfunktioner som möjliggör fortsatt specialisering. Tillsammans kan vi utveckla bättre lösningar för vattnets kretslopp i samhället.

Vår ambition är att, genom strategiska förvärv och fokus på specialisering, fortsätta expandera och bidra till utvecklingen av framtidens VA-infrastruktur i samhället.

Vi erbjuder

Gemenskap

Som en del av Uniwater får du tillgång till en unik företagsgrupp specialiserad på VAinfrastruktur. Vi erbjuder ett sammanhang och en samverkan med syftet att skapa värdefulla synergieffekter som stärker affären och kunskapen hos respektive bolag.

 

Kompetensutveckling

Genom samarbete och effektiv kunskapsöverföring bidrar Uniwater till en affärs- och kompetensutveckling med syftet att stärka specialisering och lönsamhet hos våra bolag.

 

Fler och bättre affärer

Med fler kontaktytor och möjligheten att kunna erbjuda ett bredare utbud av tjänster och lösningar ökar både affärsmöjligheterna och kundnyttan. Vi uppmuntrar samarbetsprojekt och samordnar processer för en effektivare projekthantering och ökad kvalitet.

 

Supportfunktioner

Vi stöttar med viktiga supportfunktioner som inköp, HR, marknadsföring och ekonomi. På så sätt kan ert bolag fokusera på att utveckla VA-tekniska lösningar.

Låter det intressant? Hör gärna av er så bokar vi ett möte.

Vill du utveckla ditt bolag tillsammans med Uniwater?

Vi är alltid nyfikna på att träffa duktiga specialister inom VA-branschen och tar gärna ett möte för att diskutera vad ett förvärv skulle innebära för just ditt bolag.

Är du intresserad av att utveckla ditt företag tillsammans med oss? Välkommen att kontakta vår förvärvsansvarige Johan Wallén johan.wallen@uniwater.se 0733-547073