2023-05-15

Möt oss på Vatten 2023

Den 24-26 oktober 2023 medverkar Uniwater på Mötesplats Vatten på Svenska Mässan i Göteborg, tillsammans med alla våra dotterbolag. Vatten 2023 arrangeras i samarbete med branschorganisationen Vattenindustrin där Uniwater är medlemmar.

Den 24-26 oktober 2023 medverkar Uniwater på Mötesplats Vatten på Svenska Mässan i Göteborg, tillsammans med alla våra dotterbolag. Vatten 2023 arrangeras i samarbete med branschorganisationen Vattenindustrin där Uniwater är medlemmar.

Mötesplats för vattnets kretslopp – idag och i framtiden

Vatten 2023 är en mässa med fokus på vad som behövs idag och framåt. Vi lever i tid med stora förändringar. Omställningen för klimatet och till cirkulär ekonomi pågår för fullt och i den omställningen uppdaterar många människor hur vi ser på vatten som råvara.

Vatten, avlopp och sanitet är centrala funktioner i samhället och det behövs både större och fler satsningar på området. Detta kräver i sin tur arenor där idéer och samarbeten kan växa. Forum för goda krafter och nya lärdomar som kan inspirera och driva den förändring som är nödvändig för en hållbar framtid.

Hoppas att vi ses på Vatten 2023!

För mer information kontakta Carolina Jaworski, kommunikationsansvarig på Uniwater

carolina.jaworski@uniwater.se